Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com
Na kontaktoni!

Transplantimi i vetullave
BLOG

Transplantimi i Flokëve

Çfarë është transplantimi i flokëve? Humbja e flokëve dhe më në fund arritja në tullaci  janë problemi i të gjithëve, i burrave dhe i grave. Megjithëse nuk krijon një situatë problematike për sa i përket shëndetit,  është e rëndësishme  në kuptimin që njeriu të ndihet më mirë dhe të bëhet një individ me vetëbesim më të lartë. Për këtë problem pë..

DHI Transplantimi İ Flokëve

DHI Transplantimi İ Flokëve   Transplantimi i flokëve është një aplikim estetik i realizuar me metoda të reja që shfaqen me teknologjinë në zhvillim në vitet e fundit. Si rezultat i humbjes së tepërt të flokëve të njerëzve, si problemet fizike ashtu edhe ato psikologjike që ka jetuar përfundojnë me transplantimin e flokëve. Në transplantimin ..

Safir Transplantimi i Flokëve

Safir Transplantimi i Flokëve Transplantimi i flokëve është procesi i transferimit të gjëndrave të flokëve të marra nga pjesa e qafës ku flokët janë të dendur, dhe të transferimit të folikuleve të flokëve në zonat ku ka humbje floku. Humbja e flokëve dhe humbja shoqëruese e flokëve, që është problemi i pothuajse çdo personi sot, mund të shkak..

Transplantimi i mjekrës

Për ata që kanë merak për  kultivimin e mjekrës Transplantimi i mjekrës, i cili kohët e fundit është bërë gjithnjë e më i kërkuar me flokët, mund të themi se është plotësisht mënyra e aplikimit të transplantimit të  flokëve në fytyrë. Për shkak se qimet janë të pakta ose nuk dalin fare në zonën e mjekrës dhe mustaqeve për arsye strukturore të me..
Before & After