Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com

Transplantimi İ Flokëve

 • Transplantimi i Flokëve..

  Çfarë është transplantimi i flokëve? Humbja e flokëve dhe më në fund arritja në tullaci  janë problemi i të..

  DEVAMI
 • DHI Transplantimi İ Flokëve..

  DHI Transplantimi İ Flokëve   Transplantimi i flokëve është një aplikim estetik i realizuar me metoda të..

  DEVAMI
 • Safir Transplantimi i Flokëve..

  Safir Transplantimi i Flokëve Transplantimi i flokëve është procesi i transferimit të gjëndrave të flokëve ..

  DEVAMI
 • Transplantimi i mjekrës..

  Për ata që kanë merak për  kultivimin e mjekrës Transplantimi i mjekrës, i cili kohët e fundit është bërë g..

  DEVAMI
 • Mesoterapia e flokëve?..

  MESOTERAPİA E FLOKËVE Çfarë është Mesoterapia e flokëve? Aplikimi dhe metodat e trajtimit të flokëve të..

  DEVAMI