Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com

Mesoterapia e flokëve?

MESOTERAPİA E FLOKËVE

Çfarë është Mesoterapia e flokëve?

Aplikimi dhe metodat e trajtimit të flokëve të Mesoterapisë janë ndër aplikimet që janë aprovuar nga FDA (Organizata Shëndetësore Amerikane), të cilat janë shumë efektive në rezultatet e tyre dhe janë në fokusin e klientëve të tyre, dhe me anë të aplikimeve jep jetë në zemrën e klientit me anë të teknologjisë së shkëlqyer të epokës me anë të   trajtimit me pajisjet e teknologjisë mjekësore. Fakti që rezultatet kanë kaluar në një fazë të shpejtë dhe cilësore të trajtimit ka bërë që burrat, gratë dhe shoqëria të arrijnë ëndrrat e tyre me më shpresëdhënje  dhe ka qenë përparësia që ta shikojnë të ardhmen me syra të lumtur. Duke filluar në mes të indit të flokut, me anë të ndihmës së gjilpërave të holla, fillon trajtimi duke aplikuar mikroineksionin me doza minimale. Mesoterapia e flokëve me anë të stimulimit të funksijoneve  dhe të punësimeve të ndryshme brenda flokut, për zhvillimin e flokut dhe për të marrë një përfitim më të pasur, bëhet injektimi në ind me anë të mineraleve të projektuara, oligelementeve, indeve dhe vitaminave. Mesoterapia e flokëve është një nga aplikacionet kryesore të aplikimeve lokale. Kontrolli i fazës së trajtimit dhe Mesoterapia e Flokëve në mënyrë të kujdesshme  pavarësisht nga gjinia janë ndër opsionet e ekspertizës së Flokëve për të gjithë meshkujt dhe femrat. Mesoterapia e flokëve  është një nga aplikacionet më të përparuara dhe të preferuara të suksesshme të opsioneve të tij, të shëndetitësisë tekno që formohet në çdo fazë nga duart teknike.

Mbas Trajtimit Karakteristikat që i Ka Fituar Pacientit/Pacientes

Mesoterapia e flokëve, pajisjet e kontrolluara, të disiplinuara dhe informuese të mjekut specialist dhe ekipit të kujdesit shëndetësor i kanë sjellë shumë mundësi dhe përparësi procesit dhe pacientit me nivelin e tij të njohjes. Metodat dhe teknikat e përdorura nga Mesoterapia e Flokëve zbatohen vetëm në këtë fushë. Kjo pjesë e procesit, është një dëshmi eksperte dhe teknike, e koordinuar me aplikimin e mesoterapisë së flokëve. Nga përdorimi i lëkurës së flokut dhe falë koktejve specialë të aplikuar në të, për sa i përket përmbajtjes së një rezultati jashtëzakonisht të efektshëm  përsa i përket vitaminës dhe pasurisë minerale dhe  duke përmbajtur një zgjidhje efektive, është një nga fushat e praktikës mjekësore të suksesshme dhe të vazhdueshme. Rritja e qarkullimit të gjakut dhe rritja e madhe e nivelit të vitaminave ka vërtetuar se sa i suksesshëm është qasja e orientuar në zgjidhje të mesoterapisë së flokëve. Në fazën paraprake dhe trajtuese kundër rënies së flokëve ndryshe nga bërja e mesterapisë manuale dhe ndryshe nga trajtimet mezoterapi me injeksione, me përdorimin e armaturave injektuese, trajtimi i mesoterapisë së flokëve ka çuar në një proces efektiv dhe cilësor në kalimin e një aplikimi të shpejtë dhe më pak të dhimbshëm të flokëve.Mesoterapia e flokëve me 5-6 seanca kundër humbjes së flokëve dhe zonave të dëmtuara të flokëve, duke bërë prodhimin e metodave efektive të zgjidhjes, dhe gjatë prodhimit duke përdorur mjete  gjigande të teknologjisë dhe pajisje mjekësore të pajisura me mjete dhe furnizime që është një nga aplikacionet teknike të cilësisë dhe ekspertëve që dëshmojnë një proces të shpejtë të rimëkëmbjes.