Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com

Rreth Nesh

Kush është  Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), ?

 

Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), në Mars 2002, në Stamboll në Acıbadem nga doktori FT (Fatih Köse), është krijua si një qendër ndërkombëtare për të ofruar shërbime të transplantimit të flokëve dhe kirurgjisë kozmetike. Përveç transplantimit të flokëve dhe trajtimeve të flokëve gjithashtu në fushat e kirurgjisë estetike së bashku me 4 Dermatologë, 2 stomatologë, 2 Specialistë të Lëkurës dhe 15 Infermierë ofron shërbime me mjekë që janë specializuar në fushat e tyre me një ekip të madh prej 50 ekspertësh.

Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), beson se para të gjithave që të  të gjithë duhet të pushojnë.Për këtë arsye, personelat shëndetësor që janë ekspertë në fushën e tyre takohen në detaje me ata që aplikojnë në klinikë, dhe pritjet e misafirëve të tyre i pyesin në mënyra të ndryshme. Për të arritur rezultatin më të përsosur dhe ideale mund të marrin vendime të përbashkëta me pacientin. Cilado qoftë madhësia e operacionit ose e punimit që duhet të kryhet, përpiqet të sigurojë informacione të hollësishme për të gjithë, mund të shpjegojë të mirat dhe të këqijat në mënyrë gjithëpërfshirëse. Për të marrë vendimet e duhura, rezultati që do të arrihet mbas operacionit kirurgjik të flokëve dhe të kozmetikës, synon të rishikojë punimet e duhura nëpërmjet  programeve kompjuterike.

Sot, në Turqi duke ardhur si e rëndësishme Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), duke e pasur selinë e saj në Stamboll, synon që të ngrejë cilësinë e jetës së individëve që vijnë brenda shtetit  dhe jashtë saj. Ajo punon për të përgatitur një program trajtimi përtej pritjeve të pacientëve ndërkufitar që vijnë në vendin tonë me turizëm shëndetësor, dhe synon të krijojë një gjendje në mënyrë paqësore për vendin e tyre. Njësia Ndërkombëtare e Pacientëve, për pacientët që gjenden jashtë shtetit, duke qenë ende në shtepitë e tyre, për shërbimet konsulence që do të marrin gjatë dhe pas udhëtimeve të tyre, ka adoptuar parimin e planifikimit të një procesi të privilegjuar të trajtimit, nga marrëveshjet e diagnostikimit, trajtimit, transportit, përkthimit dhe akomodimit. Nën drejtimin e Doktor FT (Fatih Köse), së bashku me një staf ekspert në fushën e transplantimit të flokëve, kirurgjisë estetike dhe estetikës mjekësore, me më shumë se 50 profesionistë  dhe punonjës profesionistë të kujdesit shëndetësor, në fushën e kirurgjisë estetike, duke qenë njëkohësisht në një kohë me botën, me aplikacione dhe inovacione, infrastruktura bashkëkohore dhe hetuese, me kampuse të qëndrueshme me pajisje moderne, të sigurta, sterile dhe moderne, e hapur, dhe me një rrjet shërbimi të qartë dhe të rrisjellshëm të pacientëve, dhe me një kualifikim punonjësish që janë profjesonist duke treguar rëndësine e kujdesjes së të gjithave llojeve të nevojshme, të pritjeve dhe kënaqësisë të pacientëve që do vijnë nga jashtë shtetit,  synon t’u shërbejë vizitorëve të saj me Njësinë Ndërkombëtare të Pacientëve.

Vizioni i Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), me turizëm shëndetësor për pacientë ndërkufitar që vijnë në Turqi, ka për qëllim që të pregatisi një program trajtimi për përtej pritjeve të pacientëve dhe që ata të khehen në vendet e tyre me një qetësi shpirtërore. Njësia Ndërkombëtare e Pacientëve që shërben në 14 gjuhë të ndryshme, për pacientët që vijnë jashtë shtetit, planifikon dhe ofron një proces të privilegjuar nga shërbimet e këshillimit që ata do të marrin gjatë dhe pas udhëtimit të tyre kur janë ende në shtëpi, nga diagnostikimi, trajtimi, transporti, përkthimi dhe mirëpritja në aeroport deri në marrëveshjet e akomodimit.

Misioni i Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve), si një institucion i turizmit shëndetësor dhe mjekësor, në radhë të parë përfaqëson se është vlera dhe misioni ynë më i rëndësishëm kënaqësia e pacientëve tanë dhe të të afërmve të tyre. Ne gjithmonë përpiqemi të ngremë kriteret tona të performancës, të cilat maten vazhdimisht në përputhje me buxhetet që i kushtojmë cilësisë dhe zhvillimit të vazhdueshëm, për të ofruar gjithmonë pak më shumë.

Ne punojmë për të rritur vlerën që i vendosim punonjësve tanë, rëndësinë që i kushtojmë punës ekipore dhe solidaritetit, si dhe vetëdijen për të qenë një organizatë udhëheqëse në të ardhmen.

Mesazhi nga Themeluesi ynë

Pershendetje,

Unë jam Doktor FT, mirëserdhët në  Million Hair Clinic ( Milion Klinika e Flokëve).

 

Shërbimin tonë  në Klinikën e Transplantimit të Flokëve që e kemi themeluar në Acibadem në 2002 e kemi vazhduar brenda 4 viteve të fundit në  Mecidiyeköy. Për 18 vjet pa marrë parasysh ndryshimin e gjinisë ( femër apo mashkull) së bashku me metoda shkencore ne aplikojmë teknikat dhe trajtimet e transplantimit të flokëve. Përpjekja e transplantimit të flokëve të metodës FUE për secilin pacient

aplikohet në klinikën tonë me modelet e formuluara të reja.

 

Dhe juve pa humbur kohë nëse doni që të rrifitoni përsëri flokët tuaj ose nëse doni të bëni mbështejte të mbrotjes së flokëve që keni,në klinikën tonë, vetëm  me një ekzaminim të kryer vetëm nga mjekë specialistë ju mund të zbuloni nëse jeni kandidati i duhur apo jo.

 

Konsultimet tona do t’ju informojnë për trajtimet e mbrojtjes së flokëve, së bashku me planifikimin e një operacioni të mundshëm.

Doctor FT