Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com

Safir Transplantimi i Flokëve

Safir Transplantimi i Flokëve

Transplantimi i flokëve është procesi i transferimit të gjëndrave të flokëve të marra nga pjesa e qafës ku flokët janë të dendur, dhe të transferimit të folikuleve të flokëve në zonat ku ka humbje floku.

Humbja e flokëve dhe humbja shoqëruese e flokëve, që është problemi i pothuajse çdo personi sot, mund të shkaktohet nga stresi intensiv, si dhe nga struktura gjenetike e personit.

Ashtu si flokët origjinale ngaqë trapnsplantimi i flokut sjell rezultate pozitive në përgjithësi në rradhë të parë preferohet nga zotërinjtë. Dhe gjithashtu është një metodë e përhershme.Në këto aplikime, në zonat që nuk realizohet rrënje pra në pjesët ku do gjendet donori së bashku me greftet ( shartimet) bëhet aplikimi i transplantimit në flokë,mjekër, vetull dhe në mustaqe.

Me përparimin e shpejtë të teknologjisë, problemi pa flokë tani është një gjë e së kaluarës pra po ngelet në histori. Duke u zhvilluar teknologjia me lëvizje të shpejtë gjithashtu me një hap të përparshëm të operacioneve të transplantimit të flokëve e transmetonnë një hap më të lartë. Prandaj, metoda Fue u përdor në aplikacionet e transplantimit të flokëve të kryera deri më sot. Kjo metodë dha rezultate të mira, por dhimbja dhe lëndimi mund të ndjeheshin.Në ditët e sotme, teknikat e transplantimit të flokëve, të cilat kanë bërë përparim të madh, janë bërë të mira me zhvillimin e mjeteve të përdorura.

Gjërat Që Duhen Marrë në Konsideratë në Aplikimin e Safire Fue Transplantimi i Flokëve

  • Operacioni i Safir Fue Transplantimit të Flokëve është një aplikim më i avancuar sesa teknologjia Fue dhe është një aplikim më i thjeshtë dhe pa dhimbje. Transplantimi i flokëve, i cili mund të bëhet nën anestezi lokale, bëhet duke përdorur mjete të posaçme të safir transplantimit të flokëve. Për më tepër, gjërat që duhet të bëni përpara se të aplikohet metoda janë si më poshtë:
  • Nëse personi që do të ketë një kërkesë për transplant flokësh ka një zakon të alkoolit, ai duhet të ndalojë pirjen e alkoolit një javë më parë.
  • Substancat kimike si xhel për flokë, locion dhe krem ​​nuk duhet të përdoren përpara procesit.
  • Nëse personi që do të ketë këtë metodë të transplantimit të flokëve ka sëmundje kronike siç janë zemra, presioni i gjakut, ulçera dhe sheqeri, ai duke u konsultuar me një mjek mund ta marrë këtë kërkesë nëse merr ilaçet e nevojshme.
  • Në ditën e operacionit, pacienti duhet të veshë një rrobë të lehtë për tu hequr, siç është këmisha.
  • Në të njëjtën kohë, para se t’i nënshtrohen këtij operacioni flokët duhet të jenë të pastra.
  • Aspirina dhe ilaçet për hollimin e gjakut duhet të ndërpriten një javë më parë.
  • Në ditën e kësaj metode të transplantimit të flokëve, pacienti mund të hajë mëngjes ose të hajë bukë e gjellë.
  • Pijet që përmbajnë kafeinë nuk duhet të merren para operacionit ose një ditë më parë.
  • Përveç kësaj, duhet të jeni të qetë, nëse keni një natyrë shumë të ngazëllyer, mund të konsultoheni me mjekun tuaj dhe të merrni qetësues.

Të gjitha këto detaje janë kritere të rëndësishme për zbatimin e operacionit të transplantimit të flokëve. Prandaj, sa më i saktë të aplikohet, aq më i mirë është suksesi i operacionit.