Whatsapp Whatsapp
Telefon Telefononi Tani
Tel: +90 545 573 98 10
E-Mail: info@millionhaircenter.com

Transplantimi i mjekrës

Për ata që kanë merak për  kultivimin e mjekrës

Transplantimi i mjekrës, i cili kohët e fundit është bërë gjithnjë e më i kërkuar me flokët, mund të themi se është plotësisht mënyra e aplikimit të transplantimit të  flokëve në fytyrë. Për shkak se qimet janë të pakta ose nuk dalin fare në zonën e mjekrës dhe mustaqeve për arsye strukturore të meshkujve, është një operacion i krijuar nga marrja në zonën e lëkurës së flokëve të forta që transportohet në fytyrë.

Nuk ka nevojë të përmendet rëndësia e mjekrës për meshkujt. Mund të themi se është një aksesor në fytyrën e meshkujve. Dhe konsiderohet si një nga kushtet për nivelin e lartë të vetëbesimit. Nëse mjekra është siç e dëshiron, dhe nëse mjekra e dendur  që del  i shkon  mashkullit ai është shumë i kënaqur me jetën e tij.Disa njerëz nuk janë të interesuar nëse kanë mjekër apo jo. Nuk është fare e rëndësishme nëse ka dalë e paktë, ose në një anë ka apo nuk ka, apo nuk ka rëndësi se është në fortësinë ose në mënyrën që dëshiron. Por faktikisht përbrenda çdo njeriut, edhe pse askush nuk mund ta vë në dukje, ëndërron për mjekër të përshtatshme. Sepse në shoqëri, njerëzit kërkojnë të meta, nuk mbulojnë të metat. Sipas atyre mashkulli nuk është pa mjekër, me përfundimet e sugjerimeve që  mashkulli ka mjekër, operacioni i transplantimit të mjekrës është një efekt i madh.

Dalja ose padalja e mjekrës është një arsye plotësisht hormonale. Pra faktikisht këtë e shikojmë si një arsye baze. Faktikisht nga sëmundjet ose aksidentet që shkaktohen, bëhet rritja e rrallë e mjekrës ose dobësimi i mjekrës ose shkaktohet bërja e hapjes së rralimit të zonave të mjekrës. Ashtu si që mjekra është një simbol për mashkullin, është një zonë që duhet të jetë si një mbulesë që mbulon shumë defekte.

Në vitet e fundit ka një shkëlqim të rritur të shpejtë të mjekrës së dendur. Ata që kanë mjekër të rrallë ose e kanë të hapur zonën e mjekrës, nuk janë të përshtatshëm për të ndjekur këtë modë. Kjo, nga ana tjetër, mund të çojë në kushte serioze psikologjike, pasi do të japë një ndjenjë të prapambetjes dhe mungesës nga të tjerët. Normalisht, kjo gjendje e mjekrës nuk ka asnjë efekt për të kufizuar shëndetin ose jetën tonë. E tëra është që ai ka një shqetësim estetik. Ose nuk do e ketë parasysh këtë gjë, ose nuk do e sjelli si një problem ose në mundësinë e parë që të ketë ai do të largohet nga ky problem duke bërë kultivimin e mjekrës.